Despre noi

Societatea EUROSIMA COMPANY SRL a fost înfiinţată în anul 2007, având capital 100% privat românesc, cu obiectiv principal de activitate în prelucrarea lemnului: producerea de cherestea rășinoase pentru construcții şi pentru export, cu 3 banzice wood-mizer, în localitatea Nereju, Judeţul Vrancea.

+ 0
ani experienta
+ 0
de angajati
0
mc capacitate debitare
0
mp hale

Preţurile accesibile, seriozitatea, calitatea materialelor, promptitudinea livrărilor şi relaţiile strânse create cu toţi clienţii noştrii au făcut posibilă dezvoltarea companiei. 

Astfel, în anul 2014 a fost construită fabrica din Satul Caiata, Judeţul Vrancea, pe un teren de 30.000 mp, am diversificat gama de produse din lemn, am mărit forța de muncă, am extins spațiului de lucru, am construit hale de producţie moderne (5.000 mp) ce asigură o capacitate de debitarea de 1.800 mc/ lună, lemn rotund și o capacitate de uscare de 500 mc, având 5 uscătoare și un aburitor de 50 mc.

Respectul față de client - prioritatea noastră nr. 1

Combinând seriozitatea cu calitatea produselor oferite am reușit să atragem pe parcursul activității noastre un număr impresionant de clienți. Cea mai mare satisfacție a noastră este atunci când clienți mulțumiți revin poate și după 10 ani de zile. Produsele pe care noi le oferim sunt de o calitate înaltă, grație echipamentelor tehnologice performante și a personalului calificat. De asemenea, acestea respectă întocmai dimensiunile cerute, astfel încât clientul primește exact ceea ce comandă. Timpul de execuție al comenzii este stabilit încă de la început și respectat. 

90% din cheresteaua de fag este exportata in china

Compania a câştigat treptat reputaţie ca exportator în rândul producătorilor şi cumpărătorilor de cherestea, iar acest fapt se datorează muncii şi profesionalismului întregii echipe. Exportăm cherestea de fag de cea mai bună calitate către clienţi din întreaga ţară, iar începând cu anul 2016 mare parte din cheresteaua de fag este exportată în China. Furnizăm lunar cantităţi mari de cherestea, răspunzând prompt cererii de material din partea producătorilor de mobilier sau diverselor companii din industria lemnului, construcţii sau elemente de paleţi.

Cum facem afaceri

Suntem deschiși la noi abordări și avem curajul de a valorifica oportunități și de a ne realiza obiectivele. Ne asumăm responsabilitatea față de societate și silvicultură durabilă. Avem cei mai pregătiți angajați și dorim să ne dezvoltăm în continuare în mod durabil și să ne extindem. Pentru aceasta, investim în dezvoltarea competențelor noastre de bază, în tehnologia de ultimă generație pentru prelucrarea lemnului, dar și în diversificarea afacerii noastre. Pentru aceasta, punem accentul pe prezența pe piața globală cu o puternică ancorare regională.

DE CE CLIENTII ALEG PRODUSELE NOASTRE

Calitate superioară

Toate produsele noastre respectă standardele de calitate

Preț corect

Păstrăm un raport corect între prețul și calitatea produselor noastre

Dimensiuni exacte

Produsele respectă întocmai dimensiunile cerute de client.

Promptitudine

Ne asigurăm că toate comenzile sunt onorate la timp.

Misiune

Tot mai bine în fiecare zi

SUSTENABILITATE

Resursa noastră este regenerabilă și unică.
Prin angajamentul nostru față de zonele în care activăm, inițiem și sprijinim dezvoltarea economică a comunităților locale și respectăm mediul înconjurător.

PASIUNE

Suntem pasionați și acceptăm noi provocări pentru a găsi cele mai bune soluții.
Capacitatea noastră de a inova, de a crea produse și servicii noi, garantează soluții personalizate.

PARTENERIAT

O bună cooperare cu partenerii este secretul succesului nostru comun.
Fiabilitatea noastră le asigură stabilitatea angajaților, furnizorilor și clienților noștri.

Galerie Foto